Hurkmans Elektro Machines - Automatiseringen, blistersealmachine, skinpack machine, vacuum gas sealer en meer..

Werkwijze

H.E.M is een bedrijf dat groot geworden is door klein te blijven. Wij ontwerpen direct op de werkvloer en leggen dit naderhand vast. Voor deze aanpak beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats, en een groot magazijn met constructie, aandrijf en besturingselementen om relatief snel een prototype te kunnen realiseren voor testdoeleinden. Door deze aanpak worden teken en ontwerpkosten tot een minimum beperkt, wat zeer interessant is voor meestal eenmalige projecten.

Hiernaast heeft H.E.M. een breed scala aan standaard machines bestaande uit:

  • Modulair opbouwbare blister seal machine type H.A.J.
  • Vormmachine type PR 1 / PR2
  • Skinpack machine type SK1 / SK2
  • Seal balken type LS met seal lengtes tot 3500mm met of zonder snijdinrichting

Het machineprogramma van H.E.M. is uitgebreid met vacuüm machines van het zuid Koreaanse merk Air Zero. Deze machines hebben een hoog afwerkingniveau en zijn technisch dusdanig geconstrueerd dat deze H.E.M waardig zijn.

Dit machineprogramma bestaat uit:

  • Vacuüm gas sealers met nozzel welke zowel horizontaal als verticaal te gebruiken zijn met seal lengtes tot 800mm en uitgerust met enkele of dubbele sealdraad.
  • Vacuüm kamer machines in diverse maten en uitvoeringen.

H.E.M. bouwt op aanvraag automatiseringen welke uiteenlopen van eenvoudige Pick and place units tot volledig gerobotiseerde installaties voor het palletiseren van eieren, en het in verband stapelen van stenen. Tevens repareert H.E.M. ook sealmachines van andere merken.

Is uw interesse gewekt ! neem gerust contact met ons op voor een offerte of anderszins .

Neem gerust contact op

Mochten er na het zien van deze website nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op.